mandag 1. juni 2009

En fantastisk helg...

Se så flott blomsterbukett - Torild hadde pyntet opp til jeg kom på hytta og besøkte henne. Skal bare kose oss med sying, god mat og godt drikke og det har vi så absolutt klart. Tross i kjempeflott vær så har vi vært mest inne og kost oss med sying, skjæring og fletting. Vi har hatt noen helt fantastiske dager :-)
Her står jeg nå og stryker stoffbitene mine, se den lekre hatten jeg har fått låne av Torild.
Ja, og Torild er nå snart ferdig med babyteppet - Dette har blitt til både med og uten frustrasjon........hehe.......mønsteret må være grunnet til dette. Godt det finnes sprettekniv ;-)
Her ser dere min produksjon etter helgen. Har ikke sydd, men skjært til mange prosjekter. Ferdigskjært til 4 nye blokker, flere løpere og pute(r), har også flettet 2 paneler i mechwork - kanskje det blir toalettmapper av dette. Nå er det bare å sette seg ned ved symaskinen....

7 kommentarer:

Sølvi's blog sa...

Så koselig dere har hatt det. Gleder meg til å se hva du gjør med alt du har skåret opp.

Maja sa...

Så kjekt at du vil være med på trekning hos meg;)
Ser ut som dere har hatt det koselig med sying og slikt;)
Klem fra Maja

Merete sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott helg, spennende å se ferdige resultater etter hvert:-)

Rita R sa...

Slike blomsterbuketter er jo så skjønne, barna plukket en slik til meg også i helga. Det er SOMMER når noe slikt står på bordet.
Det hørtes veldig koselig ut med en venninne-syhelg. Ser ut som dere hadde det riktig trivelig.

Tonje sa...

Så koselig med sånn sy-hyttetur! Ser ut som dere har kost dere masse.

Laila sa...

Hei. Ser ut til att dere hadde en flott hyttetur, også så fine blomster. Gleder meg til blomstene springer ut her-tror de synes det er for kaldt enda.
Klem ;-)

Anonym sa...

Hei, måtte innom og kikke på siden din.... Her er det utrolig mye fint å se på bloggen din, spennende å se fedige resultater etterhvert!!