onsdag 16. september 2009

100 dager igjen til jul

Ja, tiden går fort og skal man lage julegaver så er det kanskje på tide å starte. Noen planer har jeg jo i hodet, men hva det blir til er en annen sak.

Har litt dilla på snømenn og om noen månder skal de få komme fram igjen, kanskje dere skal få hilse på noen av de også.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei..Takk for påminelsen...Ja er det virkelig ikke lengere igjen.Må få unna det som jeg holder på med først...Ha en riktig fin Høstdag.Bodil

Flittiglise sa...

Å milde... bare 100 dager igjen til jul... Nå må jeg begynne med lister for gaveinnkjøp snart. Gleder meg:) Ha en fin kveld. SMil fra Lise

Lappestua sa...

Bare 100? Hjælp!

Ann Kristin sa...

Å, så kjekt sjå at det berre er 100 dager til jul! Alltid godt å ha noko å gle seg til. No er me jo ferdige med sommaren, så no kan me tella ned til jul. Eg er blitt veldig julete dei siste åra, så dette skal bli 100 kjekke dager med håndarbeid! ha ein flott dag!

Heidi Marie Kringsjaa Skallerud sa...

WOW!!! Hvordan skal dette gå? Jaja, det vil si, bare 100 dager til våre kommer til dere.. Hahaha... Må nok begynne å tenke litt på hva jeg skal finne på som gaver, ja.. :)

tubakk sa...

Du kan få sagt det, ja. Tusen takk for påminningen. Får sette opp en kalender med gjøremål de 100 dagene, så jeg er sikker på at alt blir gjort. Er veldig glad i lister for alt, så kan jeg krysse av, og såp er jeg såååå fornøyd. Fin snømann du har laga.