fredag 24. september 2010

Hestebilde

Her ser dere hestebilde som min datter har sydd. Hun har hestedilla og er veldig glad i bildet sitt. Fargevalget har hun tatt etter yndlingshesten sin "Shiba". Jeg synes hun har vært kjempeflink og er stolt av henne. Hun fikk hjelp til frihåndsquiltingen - ellers så har hun gjordt alt selv. Koselig at vi kan dele en hobby og kose oss sammen :-)God helg :-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye igjen.Håper hun hadde en kjempe fin dag.Nydelig hestebilde.Kjempe flink er hun.Ønsker deg og dine en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Bente sa...

Kjempeflott hestebilde!

Katrine E. sa...

Takk for at du hjelp meg litt med hestebildet :)

Sissel`s syglede sa...

WOW, for et lekkert bilde. Ho er jo kjempeflink. Også så trivelig at dere kan gjøre hobby sammen. dette er det jammenmæ lov å være stolt av. Ha en trivelig helg.

Mona sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Flott hestebilde. Hun er jo kjempeflink. Det er veldig vanskelig å prise slike ting. Jeg kjenner personen som kjøpte de veldig godt.100 for de små og 150 for de litt større. Vet ikke om det er for mye eller for lite. Ha en superhelg.

kreativkjeller sa...

Hei.
Takk for fine ord på min blogg.

Det må jeg si....kjempefint arbeid. :-)
Du kan være stolt av jenta de du. :-)
Ha ei fin helg.

tubakk sa...

Så kjekt at dere kan ha samme hobby. Hils henne og si at bildet var kjempefint.God helg til dere!

Heidi Marie sa...

Hælledussen, den var nydelig! Flinke kusina mi!!! :D Go Shiba!

Torilpia sa...

Så flinke dere er .. klart det er fint å dele en så flott hobby .. blir nok mange kosestunder sammen for dere to tenker jeg :o)

Kjempefint hestebilde :o)