mandag 8. august 2011

Quiltebutikker i nærheten av Lillesand

Jaja......... tenkte at jeg ikke skulle shoppe så mye denne turen - men slik gikk det nå ikke. I ferien leide vi hytte ved Lillesand hvor vi har tilgang på båt og har hatt noen helt herlige uker med masse sol og varmt vær. Og tid til utflukter ble det i massevis.

Var innom Stoff og Stil, sørlandssenteret ved Kristiansand og noen småting ble med ut av butikken. Så shoppingstarten var jo slik jeg tenkte meg det.

Måtte en tur til Arendal for og hente gubben som kom etter med toget og da ble det anledning til å ta en liten tur til Arendal sentrum. De har en flott quiltebutikk som heter Sybutikken Arendal og de har en flott side på facebook som jeg følger. Her fant jeg noen godbiter :-) Sorte stoffer er kjekt og ha. Når jeg så gulrot malen så kom jeg til å tenke på noen søte små harepuser jeg har sydd i papirsøm for mange år siden - kanskje den kan komme til nytte - og noen gulrotknapper. De lekre motivstoffene kunne jeg bare ikke gå ifra.

Like rundt kvartalet gikk vi på Knappestua - og kunne jo nesten ikke gå tomhendt ut herifra. De grove røde glidelåsene passer kanskje til noen av motivstoffene over..... og litt broderitråd kommer godt med.

Butikker er fine når man er litt solbrent. Turen i dag gikk til Kreativ Quilt som ligger i Kristiansand. Det røde stoffet synes jeg er knallfint, men det kommer ikke fram av bildet. Dette matcher kanskje motivstoffet og glidelåsene + litt svart igjen. Fiskestoffet fikk også være med hjem da jeg har opptil flere med den interessen her hjemme.

Var invitert på grilling til venner i Arendal og da fikk jeg anledning til å ta en liten tur innom QuilTe'n. Like innenfor døra kom jeg over quilteblader på tilbud - og jeg ble veldig happy. Egentlig første sommerferien her nede jeg ikke har kjøpt meg quilteblader - kanskje jeg har nok hjemme........(tror hyllene detter ned snart). Flotte stoffer, artquilt sytråd, hjertemal :-) og noen lekre knapper falt i smak. En time gikk fort i denne butikken....

Og første ordentlige regnværsdag ble det anledning til en liten Grimstad tur - en ordentlig koselig og liten sørlandsby. Her gikk turen innom Meretes Atelier som alltid når jeg er her i Grimstad. Noen godbiter fant jeg her også. Måtte ha kannen som matcher kruset og skåla jeg har kjøpt her tidligere. Dørknotten med knappemotiv må vel passe inn på syrommet et sted tenker jeg.

Only one more shopping day til tomorrow............. Måtte bare ha denne boksen - passer vel helt perfekt :-)


Noen godbiter til min datter ble også med - HEST selfølgelig.

Heldig de som bor her nede og har disse flotte butikkene i nærheten - jeg har i alle fall kost meg masse.

15 kommentarer:

Andrew sa...

Very creative, did you make it yourself?

Mona sa...

Så masse lekkert du har fått med deg. Blitt dårlig med besøk i quiltebutikker i sommer. Har vel egentlig tatt det igjen på nettet tror jeg. Skal bli spennende å se hva du tryller fram av alle godbitene dine. Klem fra meg.

Nina Lise Moen sa...

Ser ut som en herlig ferie med godt vær attåt! Der er mer enn vi har hatt her på sør-vestlandet...

weidemama sa...

Hei Tone

Etter et slikt kjøp kan være veldig glade for å gå hjem!
Jeg ønsker deg en kreativ tid for ferie!
Hilsen fra Wilma

Trines hobby sa...

Så mye flott du har kjøpt! Blir spennende å se hva du skal sy av alt dette:)

Annemariesquilt sa...

Heia.. Det ser ut som om du fikk med deg det meste på Sørlandet ;-)
Neste gang må du ta deg en tur til Lydia Quiltshop ( Strikkefeen) i Vennesla sentrum også. De har masse flotte stoffer og prisene er rimeligere enn vanlig .

Siri sa...

Å jøje meg så mye fint! Gjett hva jeg kom over, da? Tilbud på Striestua. Kom ut igjen med 10 m. stoff! Lekre sådan! Klem Siri:-)

Grethe sa...

Nå har jeg kost meg og lest mange poster hos deg;gøy å se;mange fine ideer å jobbe med! Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Happy Quilting:-)

Torild sa...

Ja du kan dette med å handle du.Så mye lekkert du har fått med deg.Klem

Rita sa...

Du har da fått med deg riktig mange godbiter fra ferien du :)

Radka sa...

Oh, so much shopping!!! that is what holidays are for:))Enjoy yourself!

Anne Lise sa...

Ser ut som du har fått massssse utav ferien din. Utrolig hva man kan finne bare man stikker hodet innforbi en quiltebutikk. Men du har mye godt å jobbe med utover nå. Lykke til!

Sølvi's blog sa...

Ser ut som du har kosa deg masse med shopping. Så da får vi vel bare følge med utover høsten og vinteren på hva du tryller fram av disse lekre sakene.

Kjersti M sa...

Mye flott du har kjøpt :-)
I Kr.sand har de også en rekke flotte interiørbutikker - ble med litt hjem hit også, i tillegg til en stabel stoffer fra Kreativ quilt.

Lisa sa...

Oi!! For et lass med godsaker .. :)
Her var det mye å boltre seg me