mandag 19. september 2011

Litt av en sensasjon

Disse stoffene ga meg inspirasjon - JA, INSPIRASJON TIL Å STRIKKE. Er nok ca 15 år siden jeg satt med strikkepinner sist. Se disse lekre stoffene da :-)
Her har jeg satt meg godt til rette med ammeputen godt dyttet oppunder armene - og satte i gang med strikkingen.

Merker fort at dette ikke er så bra for armene - men har man en plan så har man en plan. Hva det skal bli vil tiden vise - det jeg er mest spent på er hvor langt jeg kommer med dette nøstet - for det er nok det som avgjør om planen blir fullført :-) Ja, da kom da dette garnet til nytte også.

8 kommentarer:

jofridsquilt sa...

Eg har og problem med armane når eg strikker så på mange år har ikkje strikka i det heile tatt. Har no begynt att. Ein halv time i slengen og så ein god pause har faktisk fungert bra. Lykke til videre.Klem Jofrid

Lindas hobbyhjørne sa...

Så spennende da... fint stoff!
Nydelig det hjerteteppe ditt under her også!
Ha en fin dag, klem.

Nina Lise Moen sa...

Smart å bruke pute når du strikker; det er ikke akkurat terapi for vonde skuldre.
Velommen tilbake over til strikkesiden.-)

Heidi's hjørne sa...

Har skaffet meg ammepute jeg også, kjempekjekt når en strikker, Man holder iallefall ut, litt lenger. Spenndende å se hva du er på vei til å lage.
Det er så masse fint her inne hos deg. Jeg har ikke vært oe flink til å kommentere om dagen, formen er litt så der, og det lille som har vært har vært prioritert til å lage fedig et sett til ei grandniese (fy så gammel jeg hørtes ut nå.. hehe), Men jeg er inne og kikker, og blir iallefall inspirert.
ha en fin uke, og gleder meg til fortsettelsen

Elisabeth sa...

Så spennende..... Jeg strikker en del, og bank i bordet, jeg har ikke vondt i armene.
Lykke til.:))

Trines hobby sa...

Genialt! Jeg hadde strikking av duker som hobby i mange år, men måtte slutte pga. skulder/nakke - men ammepute? nei, det har jeg aldri tenkt på. Takk for ideen, og lykke til med "spøtet":)
Klem Trine

Solveig sa...

Prøvde meg litt på strikking igjen jeg også, men skuldrene liker sying mye bedre. Men skjønner godt at du ble inspirert, stoffene er jo bare helt skjønn.. :o)

Sissel`s syglede sa...

Lekker stoff ja, skjønner godt at du blir inspirert av det. Strikking la jeg på hylla for mange år siden og armene mine er veeeldig glad for det. ha en finfin tirsdag:-)