torsdag 26. januar 2012

Free motion quilting challenge.....

Jeg er med og her er mitt bidrag. Januar måned var utfordringen å quilte blader. Med å bli med på denne utfordringen så får man jo mere trening og sansynligheten for at man blir sikrere i frihåndsquilting er til stede :-) Dette er morro.


Det er SewCalGAL som har denne quilteutfordring. Gjennom året blir det 12 quilteutfordinger av forskjellige quiltedamer. Ta gjerne en tur innom bloggen for å lese om 2012 Free Motion Quilting Challenge. Dette blir spennende.

Noen nærbilder av arbeidet. Er noen små "klumper" her og der så dette håper jeg å få bort etterhvert. På avstand ser jo ting greit ut på en måte, men nærbildene kan fortelle noe annet...... Men jeg er ganske fornøyd med dette.

Her er baksiden - og man ser mye tydligere hvordan det er quiltet. Noe sier meg at det kanskje hadde vært lettere å sy fra denne siden, siden man da ser hvor man har sydd med tråden bedre. Det gikk litt mye ton i ton på forsiden og da er det heller ikke like lett å se helt hvor man syr bestandig.

Et blad? Eller et hjerte?

11 kommentarer:

jofridsquilt sa...

Ser flott ut. Eg ligg litt på etterskudd, men håper å kome igjen om nokre dager. Klem Jofrid

Sheila sa...

Great job!

Margit sa...

Flink du er!!

weidemama sa...

Wie ein Profi, super !!!

Bente-I like to QuiltBlog sa...

Hi Tone,
your leaves looks very beautiful too!
Very fun challenger, I´m curious to see what we are going to quilt next month ☺
Liebe Grüße
Bente

AnneH sa...

Oj, dette så jo spennende ut. Det med å quilte fra baksiden må vel kunne gå ann innimellom? Så lenge stingene er like pene ffra begge sider. Skal bli artig å se hva mer du får til.

Nina Lise@Mrs Moen sa...

Bladene dine ble flotte! Jeg har også signet opp for samme challenge; det blir nok råsying i siste liten tenker jeg. Hva skal du bruke prøvene dine til?

Anne-Mette sa...

Super godt. Jeg havde også sat mig for at skulle deltage, men i skrivende stund har jeg intet quiltet :-(.
God weekend.

Lise sa...

Så flink du er! Når det gjelder de små "klumpene" har jeg erfart at min Husquarna-maskin syr klumpefritt med "Magic bobbin washer" fra http://www.baremaahadet.com/
Det er en liten silikonskive du legger under spolen i spolehuset. Den gjør visst at spolen "spinner" jevnere og sømmen dermed blir klumpefri.

snødronningen sa...

Så flotte ting,du er gode,takker for hyggelig kommentar på bloggen,ha en flott helg videre,klemmer hege

Soline sa...

For en tålmodighetsarbeid!

Ha en flott uke!