søndag 1. januar 2012

GAVEKORT :-)))))))))))))))))))))))

En flott start og ta med seg inn i det nye året.

Hjelpe meg for et flott gavekort jeg fikk til jul. Finnes ikke flottere gavekort (sett med mine øyne)!

Et hjemmelaget gavekort.....

Med pålydende tekst:

Jeg er helt målløs..............gavekortet er fra min kjære :-)

Jeg har jo tittet litt på symaskiner en tid og utvalget er jo så mangt så må nok bruke tid på dette. Min kjære vet jeg har sett på symaskiner som koster fra 30000,- til rundt 50000,- kroner. Må nok sette meg litt mer inn i de forskjellige symaskinene etter hvert så får vi se om det blir en quiltemaskin eller en brodermaskin - eller en kombinert sak. Tar gjerne imot tips fra dere - noen som har noe å anbefale når det gjelder broderimaskiner. Har en Husquarna 1250 med broderienhet fra før og har vært (er) veldig glad i den. Det er blitt mange flotte quiltemaskiner med eksta god plass også - noen som har erfaring her?

JIPPI, verdens beste gavekort - en stooooooooor takk til min kjære :-)))))

17 kommentarer:

Soline sa...

For en flott gave! Har ingen tips til symaskin - min relativt nye Bernina activa 240 er super - men endel enklere enn det du jakter på :-)

Likte stativet i forrige innlegg godt!

Godt nyttår!

Torill sa...

Kjempe flott gave! Din kjære er snill og vet hva du setter pris på. :) Godt Nyttår!!

LeKaQuilt sa...

Utrolig flott gave! Og flott gavekort han har snekkret sammen. Det er så godt når en får bekreftelse fra ens kjære at de har forstått hvor viktig denne hobbyen er for oss.

AnneH sa...

Så nydelig! Godt å ha støtte for det man bruker tid og penger på. Han ser nok at det er positivt for deg å kunne pusle med stoffene dine.
Så du er også -62 årgang? Fortsatt ung? ;) Takk for mange koselige intrykk og opplevelser gjennom bloggen din. Jeg er her jeg, når det kommer noe nytt, selv om "kommenteringen" ikke er helt på topp! Godt nytt år fra meg!

LAPPETUSSA sa...

Så fint kort han har laget til deg;) Dette har han virkelig forstått altså. Heldige deg som har fått verdens beste gave;) Og vi som har menn som forstår hva denne hobbyen betyr for oss, skal vi også verdsette, noe vi gjør.
Blir spennende å se hva slags maskin du ender opp med;)
Godt Nytt År;)

weidemama sa...

Hei Tone
Flott gave!
Jeg har en kombinert broderi og symaskin fra Pfaff, Creative 2.0 bør. Du sørge for at det bruker en USB-tilkobling er tilgjengelig, med broderier, bør broderidesign fra PC til maskinen gesendet.Auch ta hensyn til større hoop deg. informer deg selv god tid før innkjøpsordren senere kommen.Ich godt overens håper det hjelper litt når du skal avgjøre hvilken maskin er det rette!
Ser deg snart, Wilma

Laila L S sa...

Så flott en gave! Snill han mannen din :-) Når jeg kjøpte ny maskin for noen år siden hadde jeg egentlig tenkt på en Janome, men etter samtale med og anbefalinger fra forhandler (Fellingen, butikken som holdt til i Strandgata på Hamar) ble det en Brother istedet. Har ikke angret på det, er godt fornøyd med den. Min er enklere enn det du tenker deg skjønner jeg, men jeg har også lekt med tanken på å kjøpe en mer avansert maskin. Da har jeg kikket på disse:
1. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=21301645
2. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=21301790
Ønsker deg lykke til med valg og kjøp av ny symaskin!

Lisa sa...

Skjønner du er kjempefornøyd med gavekortet! Jeg bruker en easy jeans Janome maskin som jeg er ganske fornøyd med, sliter litt med trådspenninga inni mellom, og ønsker flere pyntesømmer. Har ikke peiling på symaskiner. Men blant de andre bloggdamene er det sikkert noen godt tips ..
Ønsker deg og dine et godt nytt år!
God klem Lisa

Annemariesquilt sa...

Oi så koselig gave !! Ja jeg har kikket litt jeg også men er ganske så forvirret.. Jeg har vel egentlig kommet til at jeg kanskje må begynne med å pusse opp syrommet først, ehhh.. Så dette kommer til å ta tid ;-)

Anonym sa...

Ja den gubben din vet å verdsette deg Tone! Han har jo skjønt det!!! Heldig du! Men det er jo han også da!! Lykke til! Guri

Nina Lise Moen sa...

Godt nytt år til deg og, Tone, og lykke til med jaken på ny symaskin.-)

ide-puffen sa...

Nei og nei så flott gave. Men jeg synes det fine kortet var prikken på gaven. Snill mann som skjønner hva hobbyen din betyr.
Har bare kjennskap til enkle symaskiner og store industrimaskiner så jeg kan ikke hjelpe deg med det, men gleder meg til å se hva du kjøper. Ønsker meg en med broderisøm på også, men de koster mye.
Riktig godt søm år til deg
Randi

Ati. sa...

Ei flott gave er det!
Jeg har kjøpt en Pfaff expression 3.0. Flott maskin! Expression 4.0 er enda finere men dyrere. Jeg kjøpte den i Førde.Anbefales.
Godt nyttår!

hobbyvenn sa...

Godt Nytt År! Så flott gave du har fått. Lykke til med valget av maskin. Jeg har en Pfaff creative 2170, en herlig maskin med alt en kan tenke seg av finesser. Nå er det sikkert kommet en ny modell siden denne er noen år, men den er neppe blitt dårligere hvertfall...

Berit Marie Forslund sa...

Hei Tone! For en flott gave å få!! Godt Nytt År og lykke til med valg av ny maskin!!!

Lappedamen sa...

Det hørtes ut som et drømme gavekort, synes jeg. Lykke til med valget.

ahli sa...

Gratulerer med en kjempeflott gave.
Jeg er veldig glad i min Janome 7700. Nå er det kommet en nyere modell på markedet. Den er en quiltemaskin med mange pyntesømmer. Jeg er ikke glad i disse maskinbroderiene med mange farger. Men må innrømme at de som ser ut som quiltemønster er veldig fine.

Tror at noe av det viktigste når du velger ny maskin er at du velger en forhandler i din nærhet, slik at du kan få litt opplæring og veiledning underveis.
Service er alfa omega.

Lykke til

Astrid