torsdag 29. mars 2012

Dekorerte fyrstikkesker

Ny dag med kortdamene - og greit og variere litt. Ble ikke noen kort men jeg dekorerte noen fyrstikkesker. Det går fort mot slutten av skoleåret til min datter. Når hun kommer hjem til påske skal hun lage en liten gave til noen av venninnene hun har fått gjennom skoleåret. I den forbindelse har jeg dekorert noen fyrstikkesker som hun kan knyte på hver enkelt pakke - og de passer perfekt til innholdet i gavene. Og selvfølgelig måtte det bli noe med hester til disse hestejentene på folkehøyskolen.

6 kommentarer:

LAPPETUSSA sa...

Så smart du er;) Kjempekoselig med hester da jenta er "hestegal".... he he
jeg kommer etter påske med gave til deg;) Har vært syk siden før du feiret, men er mye bedre nå. God Påske til deg;) Klem

Edny sine puslerier sa...

Såå fine! Disse eskene skaper nok lykke;) Jeg ramlet innom bloggen din nå, og her likte jeg meg;) Så mye fint du har. Jeg så i et tidligere innlegg at du skulle få system i sytrådene. Og akkurat det holder jeg på med også;)Jeg er så heldig at jeg har fått et trådskap fra en nedlagt butikk! Skal lage innlegg om det;)

Siri sa...

Hei Tone! Du er så flink til å huske på, du! Skal dere på påskeferie, tro? Klem:-)

Den Grønne Baljen sa...

Så fine fyrstikk esker da.. alltid kjekt når de har fått litt pynt på seg =))

Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

ha en fin fredag

Kerstin

Elisabeth sa...

Så fine fyrstikkesker. Ha ei fin helg.
Elisabeth

Lisa sa...

Herlige små gaver! Mottakerne blir nok kjempefornøyde! )