mandag 5. mars 2012

Square Dance

Var på kurs i helga hvor vi lærte og sy Square Dance. Dette var en artig teknikk og lære. Først var det bare og sy sammen kvadratene med en ramme rundt som vist her. Tegnet opp etter en mal over hele og satte i gang og skjære det opp igjen. Dere kan så vidt se strekene jeg tegnet opp.

Her er første sammensying - og mønsteret kommer godt fram. Viktig og ha gode kontraster i denne teknikken for at det skal gjøre seg best mulig. I det ene hjørnet kan dere se at kontrasten ikke er god nok...... Ny ramme ble sydd på rundt.

Så var det å lage seg en ny mal for så å tegne opp på ny som dere ser her. Lengre kom jeg ikke på kurset men skal skjære opp på ny for så å sy sammen til nytt mønster. Gleder meg til jeg får tid til det.

Her ser dere kursdeltagerne som følger godt med når Brita Rundgren instruerer oss. Vi hadde god plass så jeg håper flere av medlemmene blir med på senere kurs.

Takk for god opplæring Brita :-)

8 kommentarer:

Hanne sa...

Det ble fint :-)
Jeg har kosa meg med det mønsteret med egenlaget mal før. Det er gøy!

toja sa...

Spennende teknikk! Det er alltid gøy å gå på kurs og lære noe nytt! Ønsker deg en flott våruke!

ahli sa...

Spennende. Skal du skjære det enda en gang til?

Spent på å se resten.

Astrid

Moia sa...

Dette så ut til å være en morsom teknikk. Liker det med å sy sammen, for så å kutte opp og sy sammen igjen. Klemz fra Ann-Margret

hobbyvimsa sa...

hei høpp!!

Gøy du vil være med på min lille gi vekk,dine to lodd er registrert:)masse lykke til!!

Ha en fin dag!!

Klem Linda:)

Cecilie sa...

Dette ble nydelig. Har sydd dette en gang for lenge siden, men hadde ikke noen linjal, og rotet felt før jeg fikk det riktig sammen. Er spent på den siste sammensyingen din?

Grethe sa...

Så fin square dance du syr; spennende med mørke farger. Morsomt mønster,hadde nesten glemt at jeg har boken med mønsteret.
Så nå kan jeg nok engang planlegge noe nytt:-)

Ulla-Bella sa...

Flotte mønster du har laget:)