mandag 21. januar 2013

En varig blomst :-)

På siste medlemsmøte i husflidslaget hadde Torild tema. Vi skulle lage en blomst. Første isoporkula mi delte seg når jeg skulle stappe inn og feste blomsterbladene men jeg fikk ny og startet på igjen. Ble ikke ferdig med den på kvelden, men har da fått laget den ferdig med hjelp fra min datter og nå ligger den på rommet hennes og pynter opp der :-)

Og flere bamser har det blitt som skal inn i det nye prosjektet. Kunne jo ha strøket stoffet kanskje....... av og til har man det jo litt travelt med å komme i gang med prosjekter :-)

5 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Flott blomst! Vet du at du kan lage vikarblomster til St.Paulia (Pauli Øye)? Kjøp nervøs fløyel på Jysk (billigst). Tegn en liten sirkel på papir som mal. Klipp ut små sirkler av stoffet og tråkle rundt kanten. Dra sammen slik at du får en dobbel sirkel. Nå tar du gult moulinetgarn eller perlegarn og lager en liten knute i midten på retten (tråden to ganger rundt nålen og dra til. Så tar du en streng og trer den inn under den gule tråden på baksiden. Trekk strengen ca 6-7 cm ut og surr den sammen slik at den blir dobbel. Vips, du kan stikke en vikarblomst i planten mens den er avblomstret.
Ps. Jeg har ikke glemt fingerbøllet til deg. De er utsolgt, men får inn til turistsesongen.

Edny sine puslerier sa...

Kjekt med evighetsblomst som ikke henger med hodet og tirrer dårlig samvittighet over glemt vanning;)

Siri sa...

Heisann! Det var en søt blomst. En syhelg, ja det kunne virkelig gjort seg. Det blir nok vår før vi er der, men da har jeg lyst til å invitere deg på ei laaaang, fin syhelg, med vin på kvelden. mmmmm

Torill sa...

Flott blomst og søte bamser :)))

Lisa sa...

Flott blomst og søte bamser! :)