lørdag 23. november 2013

Jule-Expo

En koselig dag på Jule-Expo på Lillestrøm. Startet på symessa - var så vidt innom antikk og gavemessa og endte opp på alternativmessa til slutt. Koselig å slå av en prat med alle de man "liksom" kjenner gjennom denne dataverdenen eller har truffet på før ved tidligere anledninger. Allerede på togstasjonen møtte vi på første - det ble en koselig togtur sammen med Jorun som skulle samme vei.

Her er Merete og Ildri. Fikk prøvesy på quiltemaskinen til Merete og det var jo koselig. Litt anderledes en med min hjemme...... Kjekke damer og slå av en prat med - alltid koselig og vite hvem som skjuler seg bak navnene som man kjenner så godt til. Hos Ildrid gikk brothermaskinene - flotte broderier kom fram.

Her fikk jeg med flere en demonstrasjon på et "in the hoop" prosjekt med glidelås av Ildri. Det er så mye enklere å gjøre det selv - når man har sett hvordan det gjøres.

 Her er litt hva Siw hadde å tilby. En koselig liten prat her også.

Fikk masse inspirasjon på Katrhrines stand - alltid like lekkert.

Litt shopping ble det nå - men siden noen venninner syntes det var greit med kjøpestopp på stoffer - så klarte jeg å la være............. akkurat det da. Ekstra lys til symaskina skal bli godt og montere - det gleder jeg meg til.. Fant ei bok jeg likte godt - så nå blir det vel noen planer for noen av mine balistoffer håper jeg. Kjekt å være på tur med min datter når vi deler samme hobby. Hun koste seg vel så mye på antikk og alternativmessa - alt for enhver smak her. Tusen takk for turen Katrine :-)

6 kommentarer:

Trines hobby sa...

ÅÅh der skulle jeg gjerne ha vært! Har ei venninne som kombinerer Jule-expo og cupfinalen, en god ide! Planlegginga er begynt til neste års expo da kommer vi en hel gjeng, men vi skal kombinere med jentetur:)

Torild sa...

Hei .
Så fint du må ha hatt det i dag, Tone. Synes du har vært kjempeflink som ikke kjøpte stoff.
Men utstyr og bøker har vi ingen avtale på ,så noe må man jo få lov til. Jeg har vært på julemesse i dag og lært en ny strikketeknikk. Prekas

Randi Tangen sa...

Takk for sist:) koselig å møte kjentfolk og godt å sette seg nedpå etter dagen der.. tror jeg hadde handlet med meg nok, men slik blir det når en bor så grisgrendt som meg:) Masse inspirasjon der :)

Pia sa...

Så koselig å se bilder :-) Det ble ikke noe på meg i år, men ser ut for at vi er noen som planlegger tur til neste år. Hadde vært kjempeartig å vært med :-)424

evaj sa...

Vilka härliga och inspirerande bilder du visar!!Bambikramar

LAPPETUSSA sa...

Jeg så du koste deg da du fikk demonstrasjon av Brothermaskina;) Koselig å hilse på, selv om det bare ble ett lite hei;)