onsdag 21. januar 2015

Produktiv syhelg hos venninne

Vært på tur og hatt en fantastisk syhelg med venninne. Det er gode vitaminer det :-D Vi har vært utrolig produktive og sydd fra tidlig til sent........ Sydde mye på mange prosjekter som vanlig så ikke mye som ble helt ferdig. Står igjen litt frihåndsquilting, brodering og håndsøm på flere av produktene. Her kommer noen bilder av prosjektene jeg sydde på.

Gleder meg til denne blir ferdig - skal pynte opp på syrommet med denne.


Håper og få dette prosjektet ferdig før påske i alle fall.

Rosa + Brunt

Tegnet opp mønster til frihåndsquilte prosjekt.

ITH prosjekt i silke som kommer i neste blogg innlegg.

Her er bilde av sykroken jeg satt i sammen med Siri som har bloggen Tolgens i helga som var. (Litt utydelig bilde her da....) Det ble en veldig produktiv helg for oss begge. Vi hadde god plass og det trengte vi også med alle prosjektene vi hadde for oss.

Siri sydde mange flotte klær denne helgen og her er et av hennes produkter. Bukse med søte detaljer.


Var ganske fornøyelig og legge prosjekt oppå prosjekt ettersom jeg ble ferdig med det som var planlagt på de forskjellige prosjektene. 

Er så heldig og ha fått igjen broderimaskinen min nå, så nå - i alle fall neste uke skal jeg kose meg med den. Må forberede meg til ny tur til helga med andre prosjekter - og du og du hvordan skal dette gå....... Føler meg bra jeg - for mange av disse er UFO'er som ligger og tar plass og venter på å bli ferdig. Og jeg er ikke tom for UFO'er ennå nei. Spørs bare hvilken jeg skal velge.......

2 kommentarer:

Siri sa...

Hei Tone og takk for en suuper helg. Den lever jeg på en stund:-)

Elisabeth sa...

Syhelg med venninner godt for kropp og sjel. Ser ut som dere var produktive:))
Ha ei ny fin helg

Elisabeth