lørdag 7. september 2013

Crazyquilt

I dag har jeg vært med på samsying av crazyquilt på quiltesiden på facebook. Har kost meg masse og har sett mange fine bilder av mange prosjekter som har blitt til i dag på quiltesiden :-)

Jeg fant ut at jeg like godt kunne prøve å lære meg mer på brodermaskina mi. Jeg har brukt et crazyquilt blokkmønster og laget meg noen blokker. Dette er gøy. Saksa på bildet ble kjøpt i USA og er perfekt til dette formålet så da kom den til nytte også. Lærte også hvordan crazy blokkene er bygget opp ved bruk av brodermaskina. Her blir det nok flere blokker.....

Her ser dere litt av framgangen.

Og alt i alt ble det 9 blokker i dag. Fornøyd med dette så langt. Uten samsying i dag så hadde nok ikke dette prosjektet kommet i gang nå - så takk til quiltesiden på face :-)

4 kommentarer:

Randi Tangen sa...

Så tøft ditt ble. Artig at ingen ble like. Ja jeg syns det var moro å delta på samsyingen selv om jeg træle med å få bilde inn på riktig sted..

Kari Marie H. Danielsen sa...

Det va noke nytt på brodermaskin. Hvordan går jeg fram for å få det te da? Tror ikkje den crazy quilt var noe for meg. Jeg likte heller å sy delen sammen på maskin etter hvert. Pia kallte det scrappe quilt.

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Så tøffe blokker! Fint å bruke kreativiteten din på denne måten og artig med samsying :)

hobbyvenn sa...

Så tøft det blir. Spennende å se hva det blir tilslutt.