fredag 5. desember 2014

Blå frost og snøkrystaller + A handmade christmas challenge

Sett i blått med snøkrystaller. Hadde et blått stoff med snøkrystaller og når jeg fant et matchende stoff til fikk jeg lyst til å lage denne løperen og mug rugs. Inspirasjon fra snøkrystall stoffet her også. Gikk gjennom broderiene mine og fant flotte snøkrystall broderier.  Startet med å sy sammen toppen på løperen før jeg broderte. Til slutt koste jeg meg med litt frihåndsquilting i mittre felt av løperen. Kanten rundt ble quiltet med vanlig fot - da brukte jeg bare foten som mal og lot den følge linjene. Har sydd et rødt og et sort sett tidligere i høst. Liker det rent og lekkert og gøy og finne på eget design og egne måter og sy løper/mug rugs på.  Av restene fikk jeg sydd mug rugs.

Mye quilting her - smått er det også men du så gøy å frihåndsquilte.

Matchende mug rugs med snøstjerner.

Det er veldig sjelden jeg syr i blåfarger - men gøy og sy av litt andre farger en det man gjør vanlig. Flott sett på vinteren dette :-)

Gjennom året har jeg vært med på utfordringen hos SewCalGal.

 Dette har gjort at jeg er godt i rute med å produsere til jul - både som gaver og å pynte opp med. Her er et lite sammendrag av ting jeg har produsert gjennom året grunnet denne juleutfordringen. Joda - på 7 av 8 innlegg så ser jeg at broderimaskina har vært flittig i bruk. Har i alle fall lært mange forskjellige måter og brodere prosjekter på. Det har gått mye sytråd gjennom året - men så har det da blitt produsert en del gjennom året. Nå blir det godt med litt juleferie snart kjenner jeg. 

April - BokmerkerI innlegget er det linket til hvordan posene lages - en tutorial.

September - Snømenn

Oktober - Mug rugs

November - Korsett

Desember - Blå frost og snøkrystaller

En stor takk til SewCalGal som tar seg bryet og sette igang slikt :-) Det har vært flott for min del og håper også andre synes det samme.

7 kommentarer:

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Settet du har sydd med snøkrystaller er skikkelig lekkert! Og så tett og flott du har quiltet! God adventstid til deg :)

Nancy at EmbroideryIt.com sa...

You have been so busy! Love seeing all the projects. Your December table runner with the snowflakes is stunning.

Gunilla K sa...

Så mycket fint du har sytt!
Gillade verkligen formen på dina mugrug....vart finns mönster på dessa?

kram Gunilla

Ingrid sa...

Kjempeflott design, så enkelt men lekkert med snøkrystaller på blått. Inspirerende å følge bloggen din:)

Timotei sa...

Du verden så mye fint du har laget! Det settet med snøkrystaller var utrolig pent!

Lise sa...

Jeg falt totalt for det blå settet. Veldig flott!!

Marit Nysæther Oppedal sa...

Så mye flott du syr Tone :-) Tenkte at jeg vil "bli medlem" på siden din...men vet ikke helt hvordan jeg gjør det ?? MVH
Marits Kunstquilt