søndag 4. januar 2015

Toalettmapper til meg selv :-)

Endelig har jeg fått sydd toalettmappe til meg selv. Tenk å sydd i så mange år og så har jeg ikke sydd det til meg selv. I steden så har jeg brukt en nå litt fillete gammel toalettmappe som går i søpla.... joda, det går an - er vel ikke sydame for ingenting........ Saken er den at de stoffene som er ment til egen toalettmappe ligger flott samlet i hylla mi - så kanskje det blir noe av de stoffene en annen gang.... Når jeg laget dette settet så fikk jeg faktisk lyst på det selv :-)

Ble fin størrelse på den største toalettmappen.

Sommerfuglene er brodert på maskina og passet så bra til stoffet. Her har jeg bare lagt det lyse stoffet under før jeg broderte og klippet til etterpå.

På siden her så har jeg brodert litt fra et ITH, i broderirammen prosjekt. Litt slik som alltid - tar litt fra det ene og litt fra det andre og så blir det til mens man syr. Broderiene er fra EmbroideryLibrary.

Et par lommer er også kjekt og ha. Den ene lommen er delt inni.

En matchende liten toalettmappe er også greit å ha. Av og til kan man ha bare bruk for en liten en. Men også begge to i slengen på lengre turer....

Så nå er jeg veldig klar for to turer i januar - og symaskina skal få bli med - gjett om jeg gleder meg til det. Toalettmappene får bli med på tur ganske snart :-)

5 kommentarer:

Trines hobby sa...

Flott sett, skjønner godt at du ville beholde det selv:)

Lindas hobbystue sa...

Så koselige toalettmapper du har sydd :-) Artig åha fine mapper selv også når en er ute på tur!

Nancy at EmbroideryIt.com sa...

I love the strictly black and white designs. Very elegant.
Nancy

STEINKJERRINGA sa...

Veldig flotte ting. Det er ikke ofte man syr noe til seg selv.

Siri sa...

Gratulerer med nye, flotte toalettmapper. Og ja, de skal snart på tur. Jeg er klar for innrykk! Velkommen!