torsdag 11. juli 2013

Pynte opp litt i båten...

Har fått opp litt gardiner i båten. Gutta vil ha minst mulig gardiner for de vil ha god sikt når de fisker om natta og vinduene dogger igjen så jeg forstår jo det...... Men koselig og pynte opp litt da.

Slik er duken når bordet er nedslått.

Kjekt med løpegang til strikk på duken - da henger den godt på. Endelig en dag hvor det var deilig og varmt med en båttur.

Her er fangsten min - en flott ørret. Hvis dere ser godt etter har jeg fått mer på kroken - t-skjorta til gubben også. Slik må man regne med når jeg er med på fisketur....... hehe..... Bare så synd at den var langt unna minstemål i Mjøsa og den fikk svømme videre :-(

4 kommentarer:

Trines hobby sa...

Klart det må være gardiner i båten, vi skal da ha det koselig:) Det var en god ide å sy strikk i duken, den har en tendens til å fly avgårde....Denne helga skal vi på båttur, men jeg kunne tenkt meg sol og varme!Nå skal jeg finne et håndsømprosjekt til å pusle med:) Ha en flott sommer!

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Så koselig det er i båten din! Godt å komme seg ut på Mjøsa i finværet! Fin duk og gardiner :)

Lisa sa...

Søte gardiner! Det er ikke alltid at gutta skjønner at litt pynt må til.. :) Smart løsning med å feste den flotte duken! Så fint at den lille søte fisken fikk svømme videre! :D
Ønsker deg en fortsatt god sommer!
Klem Lisa

Bente sa...

Takk for sist! Koselig besøk på Quilteloftet forrige uke og da jeg hørte du hadde blogg måtte jeg jo se, kjempefin!! Alltid gøy å se hva kreative damer kan få til!! :)
Og lykke til videre med broderimaskina fra Brother :)))