søndag 23. februar 2014

Ugler

I dag har jeg brodert ugler igjen - ikke det at jeg har så dilla på ugler men dette var så utrolig flott broderi. Etter å ha brodert den største ugla fikk jeg plutselig en annen idè en hva jeg hadde ment. Broderte så to mindre og nytt prosjekt på gang - som om jeg ikke har mange nok fra før......

Får se om jeg kommer i gang med litt vanlig sying etterhvert også - blir mye bra ut av rette sømmer men broderimaskina er perfekt når man mangler litt energi og i påvente av bedre armer :-P Bra hodet jobber og gjør dagene kreative uansett. Ha en strålende søndag alle sammen.

5 kommentarer:

Hanne sa...

Fine ugler :-)

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!Flotte ugler,som du kan lage mye spennende av.Tror det hadde blitt en løper i høstfarger hadde eg hatt de.I din hobbyhule må det gå rikelig med tråd.OL emblemet måtte være glimrende til disse heklaluene som de fleste lager for tiden.Helkepinner og Daleorginal blåfarge er det store ventelister på,og dine emblem skulle eg grett fått solgt på lørdag da eg var på jobb.Ha en fin uke!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Mary Ragnarsson sa...

Kjempe fine. Det er nok mye du kan bruke de til og på.

fruRa sa...

Så flotte de uglene var :) og er helt enig med det du skriv om broderimaskina ,og den er god å ha når en har mangel på energi og overskudd !!

Lindas hobbystue sa...

Så nydelige ugler du har brodert, skjønner godt at du er glad i disse ja :-) Du er så flink og kreativ selv om du selv ikke sitter ved maskina!