mandag 3. mars 2014

En liten tur innom note verdenen

For veldig mange år siden gikk jeg å lærte å spille piano og da var jeg jo litt innom noter. I dag liker jeg bedre å leke på denne måten med notene.  Det startet med et stoff - inspirasjonen strømmet på - og det hadde noter på - da måtte jeg jo jobbe meg ut  i fra det. Fant noen flotte broderier med noter og de passet perfekt inn.

Ikke vet jeg nå helt hva tegnet til høyre betyr men det spiller ingen rolle.

Som alltid så baller det på seg med idèer når jeg startet et prosjekt. Hadde litt ventetid i bilen her en dag og da var det bare og ta i bruk papir og pen. Her ser dere noe av krusedullene mine.

Jeg tenker frihåndsquilting og da er det godt å få det litt inn i fingrene før jeg setter meg ved maskinen. Slik gjør jeg med mønster som jeg finner på og de som er helt nye for meg for å unngå stopper og tvil når jeg først syr.

En liten prøvelapp.

Artig å finne på egne mønster som passer inn i temaet på det jeg syr. Disse ble bra og da står det bare igjen litt håndsøm på prosjektet som jeg sparer til onsdagskvelden med lappegruppa.

 Ha en kreativ og fin uke alle sammen :-)

4 kommentarer:

Kjellfrid Berg sa...

Ja, dette var kreativt! Jeg liker også frihåndsquilting, men det blir veldig enkel quilting....Tegne litt på forhånd er en smart måte å fornye mønstrene på.

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Herlig innlegg! Tror jeg også må ta pennen fatt... :)

Randi Tangen sa...

Det var kreativt og fint!!

Kristin sa...

Hei. Har en dåpskjole med navn på, og nå trenger vi enda et, men kjenner ingen som kan brodere på kjolen. Det er bordert med maskin tidligere. Er dette noe du kan hjelpe med tro?