fredag 7. mars 2014

3D blomst

I dag har jeg kost meg litt ved symaskina. Har laget noen 3D blomster som jeg kanskje får bruk for i morgen når jeg skal på kurs - hvem vet - i alle fall ikke jeg. Blir spennende og gå på kurs når du ikke har sett noen modell. Så får vi nå se om disse blomstene passer inn da. I alle fall var det gøy og lage disse.

Her bruker jeg vannoppløselig materiale og shiffong.

Dette panelet kunne blitt fint til mye det....... Men det har seg jo slik at alle blomstene er klippet ut og delene sydd sammen oppå hverandre - alt fra 2-4 deler som dere ser på øverste bilde. Nå står det igjen og vaske vekk det vannoppløselige materialet slik at det tørker til i morgen.

Ha en flott helg alle sammen - det skal jeg. Heldig er jeg som skal gå på sykurs på selveste kvinnedagen som er min bursdag :-) Kunne ikke bli bedre..... Litt feiring med familie og venner venter etter kurset - gleder meg til i morgen.

8 kommentarer:

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Så nydelige blomster, Tone!! Kos deg masse på kurs i morgen!

Mary Ragnarsson sa...

Ser stilig ut:-) Kan nok brukes til mye ja. God sy helg, håper det skal regne :-)

Aud sa...

Gratulerer med dagen, og ha en god syhelg! Flotte blomster.

Lise sa...

Gratulerer med dagen! Håper kurset ble bra! Blomstene var i alle fall fine :-)

Lindas hobbystue sa...

Gratulere med dagen (det er enda litt igjen av den.. :-) ) Håper du har hatt en fin sydag i dag, og at du har fått brukt de fine blomstene du har laget :-)

Lisa sa...

Gratulerer med dagen, Tone! Kos deg masse på kurs! Lekre blomster! :)
God helg! :)
Klem Lisa

Solveig sa...

Så fine! Dette må jeg prøve, har en del slike 3D-design liggende men har ikke sydd noe av det ennå. Kjekt å se hva en får til med brodermaskina...

Randi Tangen sa...

Flotte blomster og spennende å sjå hva det skal settes på :)