onsdag 26. mars 2014

Duppeditter

Koselig pakke kom i posten for en tid tilbake. Bare måtte ha - er det ikke av og til slik. Til frihåndsquiltingen så har jeg brukt supreme slider matte i flere år - men jeg trengte en større..... New queen size supreme slider måtte være perfekt for meg så måtte bestille en jeg da. Noen usb porter til symaskina som jeg kan lagre broderier på er også et must..... En som ser ut som et fingerbøl selvfølgelig og en med glidelås :-)

Her er quiltematta på plass og quiltehanskene - flotte hjelpemidler som gjør jobben mye enklere. Stoffene glir bedre med en slik matte og det blir ikke så tungt for hendene når man bruker hansker.

Usb fingerbøl er stukket inn i usb port på symaskina - kjekt at den ikke stikker så langt ut. Mange fine broderier lagret i denne lille dingsen.

6 kommentarer:

Berit sa...

Det er dejligt med dimser, og smart det er fingerbøl. Tror jeg skal have kigget efter det store suprême slider. Du laver altid så fine nogle ting:-)

hobbyvenn sa...

Så spennende utstyr. Jeg er ikke så dreven som deg så mye av det du bruker er ukjente ting, men artig å se hva som finnes og kan være til hjelp..

Trines hobby sa...

.....enig med deg, jeg elsker dupeditter!! supreme slider har jeg drømt om lenge, men har aldri sett den i bruk.

torsdags quilten sa...

Ååååå de USB portene var kule:) Du finner nå mye rart å du da:) hehe.... Morsomt med slikt som er relatert til hobbyen:)

Soline sa...

Det er alltid spennende med nye duppeditter! Ha en fin dag!

Randi Tangen sa...

Herlig med smått og stort som en treng og fornye . Og klart ei sydame må ha minnepenn i form av fingerbøll!