fredag 4. april 2014

Bare krøll......

Ja, noen dager blir det bare krøll. Her har jeg brodert på forsvinnende plast - greit nok det som regel. Jeg tenkte det var kjekt med et ekstra lag og la det løst inn i ramma - festet med bare nåler....... ikke smart. I alle fall ikke når jeg forlot symaksinen og kom tilbake til dette, BLÆH........ Hvor dum går det egentlig an å bli av og til.

Tror ikke dette var rette dagen for maskinbrodering. På dette broderiet så gikk ytterkant ut av posisjon - og det var nok jeg som hadde det for travelt og ikke hadde strammet stabilisatoren godt nok tenker jeg. Ikke tull nå igjen.....

HUFF, men jeg gir vel ikke opp....... Satte igang på ny - med dobbel vatt og ordentlig satt i ramma. Hva skjer???????? Satte i gang broderiet og puslet med mitt. Så ser jeg at broderiet blir helt feil - ennå en gang. Det virker som maskinen går amok og gjør som den vil - altså ikke som jeg eller broderimønsteret vil. Dette skal vel egentlig ikke gå an???? Noen andre som har opplevd lignende? I alle fall aldri jeg. Bare se midt på broderiet og sammenlign med broderiet over så ser dere hva jeg mener. Virker som den har sydd sting som skal syes lenger ut i broderiet og mye lengre opp en hva den har gjort her. Tenkte det var greit og blogge litt om det som absolutt ikke er noe å skryte av. Som regel så legger jeg jo ut det jeg er fornøyd med. Men slike dager som denne kan vel alle ha. Godt ikke alle dager er like (i alle fall ikke som denne).

Men NÅ gir jeg meg altså - ikke min dag i dag. Kanskje vi trenger en pause alle mann. Til og med datamaskina er kranglete - og den er jo ny. Kanskje noen som ønsker å gjøre det litt kranglete for meg akkurat nå........

Jeg sier bare: 
Ny dag nye muligheter,
 jeg gleder meg :-)

3 kommentarer:

Ann Jorunn sa...

Huff og huff, sier bare jeg. Det er jo bare så irriterende når man blir plaget slik som du er blitt.
Jeg kan ikke gi råd og heller ikke antyde hva som har gått galt, for jeg har aldri prøvd meg på maskinbroderi. Jeg har Bernina QE 440 med broderienhet. Jeg kjøpte en som var svært lite brukt. Jeg har ennå ikke turt å prøve meg på å brodere....og når jeg ser hvor ille det har gått for deg, så tror jeg det blir lenge før jeg rør å prøve meg ;)
Ønsker deg en fin kveld, og som du sier - ny dag, nye muligheter :-)

Elisabeth sa...

Høres ikke bra ut, li lykke til i dag. Sant det du sier: ny dag, nye muligheter:))

Randi Tangen sa...

Oii ! Fins ikke noe mer irriterende enn når symaskina ikke gjør som den blir bedt om !! Håper det løser seg for deg:) ser jo fint ut det er riktig da;)