tirsdag 1. april 2014

Bli med å lek litt da vel

Det har seg nå slik at jeg har litt av alt og alt for mye som blir lite brukt liggende her på syrommet. Dette har jeg tenkt å gjør noe med. April måned har jeg tanker for å leke meg igjennom - kanskje noen andre der ute som føler for det samme....... Å så håper jeg nå å få til dette da. Blir ofte med tanken men blir litt mer binnene når jeg skriver det her.


Joda, jeg har masse stoffer og sytråd!


Men det er jo så masse mer man kan kombinere sammen og få litt kreativitet ut av. På mitt syrom har jeg også tekstil maling, paint sticks, blonder, stæsj i alle varianter, ting jeg har kjøpt som jeg aldri har tatt i bruk og knapt vet bruken av. Og jeg har ingen planer om hva jeg skal lage. Jeg skal rett og slett leke meg - så vil tiden vise hva jeg får brukt og jeg håper jo også at det med tid og stunder blir ferdige prosjekter. Det kommer jo andre måneder etter denne. 


Kanskje noen "nye" linjaler kan bli tatt i bruk - har jo noen jeg aldri har prøvd ut. UFO finnes jo også - kanskje man kan bruke de til noe kreativt videre. Eller hvorfor ikke starte på noe nytt og spennende. Kombinasjoner av mange teknikker har jeg sans for - og det ene fører til det andre......... håper jeg da. Til tider koker det i topplokket på det kreative plan og nå skal jeg slippe noe løs - det er jo VÅR.

5 kommentarer:

syglad sa...

Et inspirerende innleg som fikk meg til å tenke på alt mitt stæsj og andre ting jeg har liggende på syrommet..
Jammen skal jeg prøve og slå følge med deg og leke meg igjennom april.
Klem til deg :)

LAPPETUSSA sa...

Lykke til Tone;) Gleder meg til å se hva du får ut av alt dette stæsjet, for det er ikke lite;) Selv skal jeg finne ut hvordan jeg skal brodere på min nye broderimaskin;)

Edny sine puslerier sa...

Er sikker på at det blir mange kreative produkter når du får mikset sammen noe fra lageret;) Lageret mitt renner over, så jeg bør også ta et tak. Lykke til!

Grete sa...

Dette blir spennende! Deilig med massevis av ideer, da!

Kjerstis Sysysler sa...

Hei.Ja godt og høre att det er flere som har mye liggende ,eg hsr også masse kjekt og ha ting.og stoffer ,blonder som eg finner når eg rydder.Og ufoer.mye eg har brodert med broderimassinen min,som aldrigt har blitt noe ferdigt produkt.Eg blir med.Dette blir spennendes.Klemz kjærsti.