onsdag 2. april 2014

Tester blokker

Liker ofte å teste ut broderier før jeg bruker de i prosjekter. Det er stor forskjell på broderimønster - både de som er kjøpt og de som er gratis. Her har jeg testet ut noen blokker.

Denne ser fin ut her på bildet. Når jeg fjernet stabilisatoren så ble blokken litt krøllete så her burde jeg ha strøket på en stabilisator som blir sittende -  tror den kan bli bra med vatt også.

I utgangspunktet likte jeg denne veldig godt. Det jeg ikke liker er at noen av sømmene er sydd mange ganger oppå hverandre enkelte steder og det synes litt for mye etter min smak. Ja, jeg er nøye.......

Og når jeg ikke er helt fornøyd så måtte jeg bare fortsette å lete litt da. Etter en stund på datamaskinen fant jeg disse mønstrene - trapunto mønster. Hva kunne jeg klare å få ut av disse delene ved å leke meg litt?

Her ser dere resultatet av blokken jeg satte sammen. Denne er brodert på vatt - og det virker som dette er bra kvalitet. Da skal de kreative tankene få leke seg litt videre. Mye man kan gjøre ut av denne tenker jeg.............

Og siden jeg ikke har noen plan for hva jeg skal bruke disse broderiene til - så blir det vel bare en prøvelapp da - i alle fall så langt. Broderiene er kjøpt hos Secrets of Embroidery mener jeg.

2 kommentarer:

Lindas hobbystue sa...

Nydelige broderier ja, regner med du finner å bruke dem til noe fint :-)

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Her får du brukt skapergleden din! Jeg følger med på hva du lager av de fine broderiene :)