lørdag 11. mars 2017

TRÅDSNELLE SKAP - helt genialt

Trådsnelle skap

Jeg er så heldig at jeg har en super handyman i huset. Jeg ønsket meg et skap til trådsnellene mine slik at det skulle bli mer lettvint og oversiktig. Se her på det flotte trådsnelle skapet mitt. Her er all plass utnyttet. Trådsneller hengende på innsiden av dørene og full utnyttelse inni skapet. Likte hylla nederst i skapet siden en del av broderi trådsnellene er i stor størrelse og så får jeg plass til noen spoler ved siden av.

Her ser dere hvordan jeg hadde det tidligere. Selv med mange trådsnelle stativer så ble det noen kaos.... For mye tråd...

Genialt at jeg kan ha spole til hver tråd på samme pinne. Dette gjør det enkelt og oversiktlig. Her er litt av broderitråden.

Quiltetråd trenger man jo også litt av.

Disse trådsnelle stativene fikk jeg av min handyman for fem år siden. De er laget av en bjørk fra hagen der han vokste opp. Nå bruker jeg disse stativene til vanlig sytråd. Disse er også praktiske.

 Starten.... Måtte tenke litt hvordan jeg skulle ta det i bruk og jeg er bare såååååå fornøyd. Ikke blir tråden støvete heller når jeg kan lukke dørene.

 Veldig fornøyelig og ha et bra utvalg av tråd når man broderer mye. Valgmulighetene blir så mye bedre. Det er jo akkurat slik med stoffer også. Rene galskapen - men en deilig galskap som jeg deler med mange her.

2 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Dette var skikkelig flott og praktisk! Flinke mannen din, som også forstår dine behov :-)
Jeg er så heldig å ha et trådskap fra en nedlagt butikk, men i tillegg bruker jeg slike du har til sytråd nå, og litt diverse i nærheten av maskina. Er ikke så flink å legge tilbake i skapet. Føler at jeg må ha snellene nær meg.

Trines hobby sa...

Du verden så heldig du er!